For deg som er på jakt etter et stressfritt kjøpesenter i Bergen.

Drotningsvik Senter er et kjøpesenter lokalisert i Godvik, like ved Sotrabroen. Vi ønsker å ha en atmosfære som er fri for stress og mas, slik man gjerne forbinder med større kjøpesentre. Senteret er lett ankommelig med bil fra riksvei 555, omtrent 10 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Det er også mulig å komme seg til oss gjennom kollektivtransport, i dette tilfellet buss. Senteret består i dag av flere butikker og tjenestetilbydere i ulike kategorier. For mer informasjon om hvem som holder til på senteret vårt, kan du trykke her

Drotningsvik Senter så dagens lys helt tilbake til 1990, og har opparbeidet seg en solid posisjon som et hyggelig og stressfritt kjøpesenter i Bergen. For oss er det viktig at kundene som besøker senteret skal ha en behagelig og trygg handleopplevelse. Vi har derfor utformet en oversiktlig planløsning, som er lys og fin. Siden åpningen på 90- tallet har vi utvidet flere ganger, senest i 2013. Senteret består i dag av 20 butikker fra forskjellige bransjer, fordelt på flere etasjer.

Parkering

Drotningsvik senter har 200 romslige parkeringsplasser, hvor 75 av disse er under tak. Du kan stå gratis i opptil to timer. Vi har også flere plasser for handikapparkering, samt egen parkering for sykkel.

Åpningstider

Drotningsvik Senter 10-20(18)
Rema 1000 07-23(08-21)
Drotningsvik Apotek 09-18(10-16)
Flügger Farve 07-20(18)